Agency X gaat door het dak! Wij zijn een full service evenementen- en marketingbureau met een team van superhelden.

In ruim drie jaar tijd hebben wij het voor elkaar gekregen om genoemd te worden in hetzelfde rijtje als de grote marketing- en evenementenbureaus in omgeving Nijmegen. Jaarlijks dragen concepten als Splash Your Mountain, Het Huis van Sinterklaas en de Verlichte Truckoptocht bij aan dit succes. Het team van Agency X bestaat uit een klein, jong team met zeer gemotiveerde medewerkers. Vanaf januari hebben wij een nieuwe uitvalsbasis in Wijchen. Als we in één woord aangeven waar we goed in zijn dan is dat: eventmarketing.

De superhelden van Agency X kunnen het tijdens een evenement niet meer altijd alleen af! Beschik jij over speciale event-superkrachten? Mooi! Want wij zijn op zoek naar event-coördinatoren die ons kunnen ondersteunen tijdens de uitvoer van onze evenementen.

Werkzaamheden bestaan o.a. uit:
– op- en afbouw van evenementen
– ontvangen leveranciers
– aansturen personeel
– aanspreekpunt zijn op locatie
– overzicht houden

Wat verwachten wij van jou?
– 18 jaar of ouder bent;
– zelfstandig kunt werken;
– flexibel inzetbaar bent;
– oog voor detail hebt;
– representatief bent;
– beschikbaar in de weekenden en op feestdagen;

Heb jij ervaring met het werken op evenementen en wil jij graag in onze superhelden database terecht komen? Stuur dan nu een e-mail inclusief cv en motivatie met daarin een omschrijving van jouw superkrachten naar work@agency-x.nl met als onderwerp; Super Eventcoördinator Gezocht.

Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe superheld!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.