Game on!

Agency X en Opgemerkt gaan verder als Press Play!
Onze focus is aandacht zonder dat daar advertenties voor nodig zijn.

Logistieke Roadshow

Eind oktober hebben wij in opdracht van het Logistiek Expertise Centrum (LEC) Regio Nijmegen de Logistieke Roadshow georganiseerd. We gingen hierbij een week lang van school naar school in de regio Nijmegen om jongeren tussen de 12 en 16 jaar op een aansprekende manier te interesseren voor de logistieke sector.

Speciaal voor de roadshow lieten we een escape room bouwen in een trailer. Naast de escape room bestond het programma uit een Tetris met verhuisdozen, een You’ve Got Freight spel en het bouwen van een kettingreactie met diverse logistieke en vreemde materialen. Net als in de logistieke sector speelde tijd bij iedere challenge een grote rol. Hoe sneller de opdrachten werden uitgevoerd, hoe meer punten er werden gescoord. De scholen streden onderling tegen elkaar om de verschillende hoofdprijzen per onderdeel. De hoofdprijzen bestonden onder andere uit bluetooth speakers, drones, draadloze oordoppen en polaroidcamera’s voor de gehele winnende groep.

De Logistieke Roadshow werd op maandagmorgen officieel geopend door burgemeester Bruls, op vrijdagmiddag werd de roadshow afgesloten door wethouder Esselbrugge.

De Logistieke Roadshow is gepromoot op de deelnemende middelbare scholen en via diverse online en offline kanalen. Ook was er lokale persaandacht van onder andere De Gelderlander.

Benieuwd naar onze andere concepten? Check deze link.

Hoe kun je ons bereiken?

Agency X

 

Bijsterhuizen 30-05
6604 LP Wijchen

 

+31 24 202 2153
info@agency-x.nl

Neem je contact op met ons?