Game on!

Agency X en Opgemerkt gaan verder als Press Play!
Onze focus is aandacht zonder dat daar advertenties voor nodig zijn.

Nimma Hacks

In opdracht van de Gemeente Nijmegen organiseerden wij Nimma Hacks. Nimma Hacks was een 24-uur durende online hackathon met als doel om creatieve en innovatieve concepten te bedenken voor organisaties in de huidige tijdsgeest rondom corona. Door 15 enthousiaste teams werd er 24 uur lang nagedacht over een nieuw concept met als doel om Nijmeegse ondernemers te helpen deze tijd door te komen. De ideeën werden gepitcht aan een kritische jury. Er was een totale prijzenpot van €10.000,- beschikbaar en daarnaast stelde StartUp Nijmegen een prijs beschikbaar: het winnende team kreeg een jaar lang professionele begeleiding.

De aanleiding voor het organiseren van deze online hackathon was de huidige coronacrisis, die lokale ondernemers dwingt te denken in oplossingen en na te denken over hun huidige bedrijfsvoering. De teams konden zich aanmelden en inschrijven op één van de drie pijlers: Logistiek & Duurzaamheid, Cultuur & Entertainment en Horeca. Om de teams extra motivatie te geven en de 24 uur te laten volmaken, kon men verschillende kleine prijzen winnen aan de hand van vermakelijke challenges tussendoor.

De winnaars kwamen met verschillende innovatieve ideeën: een online platform voor zakelijke ‘Bleisure-bezoekers’, een Cultuurdag, De Duurzame Bezorger en een logistieke Hub genaamd Circus LoLo.

Benieuwd naar onze andere concepten? Check deze link.

Hoe kun je ons bereiken?

Agency X

 

Bijsterhuizen 30-05
6604 LP Wijchen

 

+31 24 202 2153
info@agency-x.nl

Neem je contact op met ons?