Desinfectiezuilen op maat gemaakt!

Tijdens de coronacrisis moeten we hygiënisch leven. Het is een must om je handen zo vaak mogelijk goed te wassen en te desinfecteren. Daarvoor bieden wij desinfectiezuilen aan, die wij op maat kunnen maken. Je kunt ze gebruiken op kantoor, in winkelcentra, op school, in een winkel en natuurlijk ook gewoon op straat. De zuil is een perfect hygiëne punt voor iedere locatie.

De zuil zoals op de afbeelding weergegeven heeft een standaard maat van 60x60x220 cm en wordt gemaakt van weerbestendig hout, is gelamineerd met een sticker en is voorzien van een 90kg verzwaarde voet (tegen vandalisme). De zuil wordt voorzien van twee automatische dispensers inclusief batterijen en volle desinfectie gel cassette van 1,1 liter. Er wordt een design op maat gemaakt inclusief mock-up.

* Aangepaste maten en aantallen dispensers zijn in overleg mogelijk.

Prijs op aanvraag, minimale afname van 5 stuks.
Het bedrag betreft koop en de zuilen zijn dus na plaatsing eigendom van de opdrachtgever. De zuilen worden helemaal compleet en werkend opgeleverd.

Wij verzorgen:
✓ Locatiebezoek
✓ Transport
✓ Parkeer- en reiskosten
✓ Aanvragen vergunning

* Verwijdering en/of opslag van de zuilen, een verzekering voor vandalisme en dergelijke en leges en/of precario gemeente is niet in de prijs inbegrepen.

Indien gewenst kunnen wij ook het onderhoud verzorgen. Denk hierbij aan:
– Extra dispensers
– Batterijen
– Navulling desinfectiegel
– Controle en navulronde

Net zo enthousiast over dit concept als dat wij zijn?
Mooi! Neem contact op met Mark Verhoeven via mark@agency-x.nl of 06-19500742 voor meer informatie.