‘Leerling’ Superheld gezocht! (Stage 2020)

Agency X is een marketing- en evenementenbureau dat unieke, leuke en spectaculaire merkactivaties en evenementen bedenkt en in eigen beheer uitvoert met als doel het genereren van veel PR en traffic voor de klant. Ons team bestaat uit superhelden die energie krijgen van het produceren van marketing- en evenementenconcepten voor uiteenlopende klanten. Wij creëren alleen concepten waar wij trots op zijn. Het team van Agency X bestaat uit een klein, jong team met zeer gemotiveerde medewerkers. Wij werken dagelijks vanuit ons moderne headquarters aan de rand van Wijchen (Nijmegen). Als we in één woord aangeven waar we goed in zijn is dat: eventmarketing.

Als ‘Leerling’ Superheld werk je mee aan onze evenementen die wij verspreid door Nederland organiseren. Hierbij kom je in aanraking met alle stappen van het plannen en organiseren van evenementen. Vanaf de aanvraag, de conceptontwikkeling tot en met de realisatie van het evenement. Je komt te werken in een gezellige werkomgeving met vrijdagmiddagborrel en veelgebruikt dartbord.

Competenties die je bij ons verder kan ontwikkelen zijn:
– Plannen en organiseren
– Stressbestendigheid
– Kritische houding
– Communicatieve vaardigheden
– Verantwoordelijkheid

Voldoe jij aan onderstaande eisen?
– Flexibel
– Geen 9 tot 5 mentaliteit (ook beschikbaar in weekenden)
– Proactieve werkhouding
– Enthousiast
– HBO werk- en denkniveau
– Ervaring met evenementen en/of horeca is een pré
– Ervaring met Photoshop en Indesign is een pré

Wacht niet en reageer nu, het gaat om een stage vanaf februari 2020 voor een periode van 6 maanden op fulltime basis. Stuur een e-mail met je CV en een originele motivatie naar work@agency-x.nl met als onderwerp ‘Leerling Superheld gezocht’.