GELDERSE STREKEN

Agency X heeft in opdracht van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen de Gelderse streken in de schijnwerpers gezet. Door middel van een virtuele fietstour met Jochem van Gelder als reisleider konden bezoekers in enkele minuten de Gelderse streken ontdekken. Al fietsend kwamen bezoekers langs diverse hotspots in Gelderland. Bezoekers konden letterlijk op de fiets springen in de glazen attractie om de Gelderse streken te ontdekken. De attractie was volledig uitgerust met gras, planten en een geursysteem. De 5 meter hoge boom werkte als een ware eyecatcher in de steden waar de attractie stond.

Bij het verlaten van de activatie kregen bezoekers een goodiebag met informatie over fietsroutes, promotieartikelen én een kartonnen VR-bril. Buiten de attractie hadden bezoekers de mogelijkheid om te genieten van Gelderse hapjes en drankjes die geserveerd werden vanuit een foodtruck geheel in stijl van de activatie.

De attractie was in 3 weekenden in mei te zien in Den Haag, Haarlem en Rotterdam. Als aankondiging werden er borden met overstekend wild geplaatst in de steden.

Benieuwd naar de andere concepten van Agency X? Check deze link.